Cabine-Containere

Constructii prefabricate

Containere

Cabine

Aplicabilitate

Cladirile noastre prefabricate nu dauneaza mediului inconjurator iar proiectele sunt executate dupa standardele europene. 
Se pot demonta si remonta in alt loc stabilit de catre client. Elementele locuintelor sunt aplicabile pentru orice mediu arhitectonic de instalare, satisfacand orice scop de utilizare cum ar fi:
unitati de invatamant, tabere, unitati militare, showroomuri, constructii industriale, constructii rezidentiale, magazine, cladiri multietajate.

Solutii

Oferim solutii moderne -simple si durabile - in domeniul constructiilor de uz civil si industrial folosind materiale ecologice, reciclabile, de mare rezistenta impotriva seismelor, variatiilor climatice, incendiilor si daunatorilor naturali.
Experienta in constructii, dorinta de a furniza cele mai bune produse si de a presta cele mai bune servicii clientilor nostri sunt pietrele de temelie ale filozofiei noastre si
reprezinta structura de baza a companiei noastre.

Noutati

Ideea de a gasi solutii noi si eficiente pentru captusirea interioara si exterioara a cladirilor a condus catre inventarea unei multitudini de produse in acest domeniu. Odata cu interzicerea productiei placilor din ciment cu azbest, raspandite inainte de 1990 in toata lumea, producatorii acestora au pornit in cautarea unor alternative. La finalul acestor cercetari au rezultat doua grupe principale de produse. Prima grupa se refera la produsele de baza de fibre de ciment sintetice fara autoclavare, iar cealalalta grupa o compun produsele de fibrociment cu autoclavare obtinute prin folosirea fibrelor de celuloza.

Despre noi

HEBO YAPI S.A. firma care a dezvoltat de-a lungul anilor productia de cabine si containere şi-a început activitatea în anul 1996 în Istanbul iar mai tarziu în anul 2000 s-a extins cu o nouă unitate de producţie, astfel că în prezent deţine 14.000 m2 suprafaţa folosita pentru producţie din totalul de 30.000 m2 detinuti de fabrica. HEBO YAPI S.A. este o parte a HEKIM HOLDING (Turcia) si este o companie care s-a integrat si participat din ziua infiintarii la dezvoltarea urbanistică modernă furnizand produse de calitate superioara atât pe plan intern (Turcia) cât şi international.

Placi din fibrociment

Ideea de a gasi solutii noi si eficiente pentru captusirea interioara si exterioara a cladirilor a condus catre inventarea unei multitudini de produse in acest domeniu. Odata cu interzicerea productiei placilor din ciment cu azbest, raspandite inainte de 1990 in toata lumea, producatorii acestora au pornit in cautarea unor alternative.

La finalul acestor cercetari au rezultat doua grupe principale de produse. Prima grupa se refera la produsele de baza de fibre de ciment sintetice fara autoclavare, iar cealalalta grupa o compun produsele de fibrociment cu autoclavare obtinute prin folosirea fibrelor de celuloza.
 Astfel in productia placilor simple utilizate la placarea suprafetelor exterioare si interioare s-a optat pentru produsele de fibrociment obtinute prin combinarea fibrelor de celuloza (sunt in totalitate naturale) a cimentului si nisipului (siliciu).

Citeste tot articolul

Containere bazate pe tehnologia FlatPack
Pentru ca totul sa fie cat mai simplu!

Sistemul modular al containerelor permite folosirea acestora atat individual cat si in constructii complexe.
Prin tehnologia FlatPack spatiul necesar transportului containerelor este micsorat de 4 ori.
Montarea si demontarea se face simplu acestea putand fi relocate usor.

Containerele modulare se bazeaza pe un singur nucleu central din care se pot crea numeroase configuratii simple sau complexe in functie de necesitate.

Citeste tot articolul

Case demontabile din otel usor

Casele prefabricate bazate pe structura din otel usor ofera fiabilitate, rapiditate in executie, siguranta si functionalitate la preturi de invidiat!
Resistenta otelului zincat este mult superioara materialelor conventionale, acesta oferind un grad mare de protectie impotriva cutremurelor, umezelii si incediilor.

Otelul zincat folosit la modelele noastre de case prefabricate este produs din fier reciclat reusind in acest fel sa reducem masiv consumul de resurse naturale in procesul de fabricatie.

Citeste tot articolul

De ce sa alegeti produsele noastre

 • =>Produse certificate
 • =>Tehnologie FlatPack
 • =>Tarife de producator
 • =>Materiale ecologice
 • =>Intrebuintari multiple
 • =>Usor de montat
 • =>Nu necesita sudura
 • =>Rezistenta la impact
 • =>Grad redus de absorbtie
 • =>Curatare rapida
 • =>Transport simplu si rapid
 • =>Experienta de peste 13 ani pe piata din Romania
 

Stiri din activitatea noastra

Micsoram la maxim timpul de livrare | Timpul costa bani ! | Clientii nostri nu trebuie sa astepte !!!

Am facut aprovizionarea cu containere modulare-pachet (containere FlatPack) Citeste toata stirea

Multumim clientului nostru ALPHA CONSTRUCT SRL pentru achizitia facuta  Vizualizati imaginile

Multumim clientului nostru CONFORT SRL pentru achizitia facuta
  Vizualizati imaginile

Clientii nostri

Echipa noastra

»Impreuna de peste 16 ani
»Consultanta de specialitate
»Calitate premiata
»13 ani de experienta in Romania

De ce noi?

»Produse certificate ISO
»Materiale ecologice
»Preturi corecte
»Livrare rapida
»Instalare rapida - 40' *
»Informatii detaliate

Contactati-ne acum!

Tel: 0723.372.506

Fax: 021.350.19.96

.......................
E: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.