Cabine pentru Unitate Militara

Comenzi prin telefon: 0724.211.252

Descriere:

Sunt produse fabricate in totalitate din materiale naturale, nefiind daunatoare omului si mediului inconjurator. In timpul unui posibil incendiu nu emite nici un fel de gaz daunator mediului si sanatatii omului.

Fibrocimentul este un material foarte rezistent la apa cat si la incendiu, nu este afectat de nici un fel de gandaci, nu adaposteste insectele, poate fi vopsit cu vopseluri plastifiate-la interior iar la exterior cu vopsealuri acrilice pentru suprafete exterioare.

Prin aspectul texturii din lemn,confera cladiriloraspectul calduros al lemnului ,insa calitatile fizice sunt superioare lemnului.

Acesta se poate prelucra usor cu unelte potrivite si se poate monta cu usurinta, nu necesita tencuire, este foarte rezistent la socuri, inghet si lovituri,face priza foarte buna cu diverse materiale izolatoare(polistiren, spuma). Aceste produse sunt foarte durabile si nu necesita multa intretinere.

cabina
Detalii tehnice

Asistenta telefonica

Deoarece clientii nostri sunt pe primul loc in activitatea noastra, suntem disponibili 24/24 h. Ne puteti contacta prin email sau telefonic.


Fara costuri ascunse

Pretul stabilit este si cel final.


Produse certificate ISO

Produsele noastre sunt de inalta calitate, avand certificare ISO.Cel mai bun pret din piata

Preturile oferite de compania noastra sunt accesibile oricarei categorii de clienti.

Clientii nostri

Doresti oferta personalizata?