Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Container statie GPL Cabine-containere.ro - cabine-containere.ro | Cabine paza | Containere modulare | Case prefabricate

Container statie GPL

Comenzi prin telefon: 0724.211.252

Descriere:

Containere destinate statiilor GPL : sunt containere speciale alcatuite din panouri sandwich vata minerala ce au o rezistenta la foc cuprinsa intre 30-240 min( in functie de tipul, grosimea si pozitia de montaj a panoului). Acestea au o durata de viata indelungata ( 15 ani ) si se pot reloca, in functie de nevoile beneficiarului.

De asemenea, aceste tipuri de containere pot avea diferite dimensiuni si se pot efectua , la cerere cu absolut toate dotarile necesare unei bune functionari a activitatii pentru care au fost proiectate.

Ele pot fi dotate din fabricatie cu : A.C-uri prevazute cu inverter, convectoare electrice de caldura, mobilier, iar totodata daca se doreste acestea pot avea inclus si grup sanitar complet dotat.

container
Detalii tehnice

Asistenta telefonica

Deoarece clientii nostri sunt pe primul loc in activitatea noastra, suntem disponibili 24/24 h. Ne puteti contacta prin email sau telefonic.


Fara costuri ascunse

Pretul stabilit este si cel final.


Produse certificate ISO

Produsele noastre sunt de inalta calitate, avand certificare ISO.Cel mai bun pret din piata

Preturile oferite de compania noastra sunt accesibile oricarei categorii de clienti.

Clientii nostri

Doresti oferta personalizata?