Aparitii media

Acasa >> Aparitii media

1. http://stiri.acasa.ro/social-125/pentru-paznicii-profesionisti-container-paza-de-la-heborom-ro-209419.html

2. http://casa.acasa.ro/casa-constructii-45/constructii-metalice-aplicatii-si-beneficii-diverse-ale-acestora-209403.html

3. http://www.agerpres.ro/ots/2016/08/24/constructii-metalice-de-ultima-generatie-de-la-heborom-ro-12-18-58

4. http://www.casesigradini.ro/revista/a4/18201/13/Recomandari/Constructii-Prefabricate-de-calitate-superioara-prin-intermediul-Heborom.ro

5. http://www.prcenter.ro/biroul-din-mijlocul-santierului-un-loc-ordonat-intr-o-locatie-dezordonata-9675.html

6. http://www.mediarelease.ro/cum-am-aflat-de-birourile-in-containere-si-de-unde-puteti-achizitiona-containere-de-birou-8377.html

7. http://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/constructii-metalice-destinatiile-si-avantajele-acestora/

8. http://www.livepr.ro/comunicate-de-presa/constructii/container-camping-o-vacanta-de-neuitat-la-pret-redus/19227

9. http://www.premere.ro/heborom-ro-furnizeaza-containere-de-locuit-fabricate-din-otel-de-inalta-calitate-9731.html

10. http://www.digitalpr.ro/comunicate-de-presa-constructii/compania-hebo-rom-comercializeaza-containere-de-locuit/

11. http://www.articoleonline.info/un-container-office-de-la-structura-la-utilitate/

12. http://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/cabina-de-paza-cu-dotari-standard-utilizata-in-diverse-situatii/

13. http://www.ziare.com/casa/proiecte-constructii/constructii-metalice-aplicatii-si-beneficii-diverse-ale-acestora-1433800

14. http://www.prcenter.ro/casa-de-otel-prin-heborom-ro-o-solutie-perfecta-pentru-construirea-unei-locuinte-moderne-de-vis-9870.html

15. http://www.livepr.ro/comunicate-de-presa/constructii/un-container-mobil-si-intrebuintarile-sale-diverse/19226

16. http://www.digitalpr.ro/comunicate-de-presa-imobiliare/container-wc-pentru-diverse-evenimente/

17. http://www.articoleonline.info/containere-de-locuit-o-modalitate-de-a-locui-oriunde-iti-doresti/

18. http://comunicate.wall-street.ro/constructiile-metalice-cea-mai-ieftina-solutie-pentru-foarte-multi-antreprenori-200

19. http://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/un-container-de-dus-o-solutie-sanitara-eficienta-si-rapida/

20. http://www.livepr.ro/comunicate-de-presa/constructii/un-container-mobil-si-intrebuintarile-sale-diverse/19226

21. http://www.mediarelease.ro/un-container-wc-cu-montaj-rapid-si-constructie-robusta-8478.html

Containere de locuit, confortul unei case... usor de montat

Containerele de locuit sunt din ce in ce mai mult apreciate, iar acest lucru nu fara motiv. Numeroase persoane au ajuns sa considere ca in fapt o astfel de locuinta este mai eficienta din multe puncte de vedere. In primul rand, costurile sunt mai reduse pe toate planurile. Intr-adevar, daca de exemplu tinem cont ca astfel de containere de locuinte sunt usor si rapid de montat si de intretinut deopotriva, nu e greu sa ne dam seama ca in fapt nici cheltuielile cu acestea nu vor fi unele chiar atat de semnificative ca si in alte cazuri.

Containere de locuit pentru familii 

Daca aveti o familie si va ganditi la o locuinta, poate doriti sa incercati astfel de containere de locuit. Dupa cum am mentionat, acestea sunt mult mai putin costisitoare decat alte locuinte si mai mult decat atat, spatiul in ele poate fi configurat si repartizat exact dupa cum va doriti si dupa cum aveti nevoie.

Puteti opta, daca de pilda aveti la dispozitie o suprafata mai redusa de teren, pentru o casa de tip parter si etaj, in care sa aveti exact tot ce e nevoie pentru un trai convenabil si confortabil. 

Astfel de containere pot fi dotate cu diverse facilitati, de la bai amenajate complet la spatii pentru dormitoare, bucatarie si asa mai departe. Un avantaj care vine din utilizarea de containere, fie ele pentru locuit, pentru birouri sau alte intrebuintari, este acela al transportarii lor facile si totodata al montarii si demontarii lor cu o mai mare usurinta.

Containere de locuit si pe timp de iarna
Fiindca aceste containere au o structura foarte solida, este simplu sa va imaginati ca ele de fapt sunt si foarte rezistente... asa si este. In plus, astfel de containere sunt si foarte bine izolate si in acest sens puteti sa va bazati pe o locuinta solida si calduroasa si pe timp de iarna.

Pe scurt, nu veti fi conditionati de anotimp in utilizarea a astfel de containere, ele avand o izolatie termica si in egala masura o izolatie fonica corespunzatoare. 

In ceea ce priveste decorul, containere ce sunt utilizate pentru locuinte se pot decora dupa bunul plac. Puteti selecta culorile dorite si mai mult decat atat si marimea dorita la astfel de containere. Puteti selecta exact modul in care doriti ca ele sa fie montate si in aceasta ordine de idei, le puteti de fapt monta cam... oriunde.Suprafete mai "dificile", pe care poate nu va ganditi ca se pot aseza locuinte, pot fi "ocupate" de astfel de containere pentru locuit si pot astfel sa fie transformate in "suprafete locuibile" si locuite de fapt in scurt timp.

Este bine sa colaborati cu experti in domeniu in acest sens, este bine sa aveti in vedere o calitate superioara a acestor containere, pentru a evita orice neplaceri ulterioare. Avantajele utilizarii lor nu vor intarzia sa apara, veti sesiza rapid acest lucru. Containere de locuit de diverse dimensiuni va pot oferi un camin mai mult decat confortabil.

Asistenta telefonica

Deoarece clientii nostri sunt pe primul loc in activitatea noastra, suntem disponibili 24/24 h. Ne puteti contacta prin email sau telefonic.


Fara costuri ascunse

Pretul stabilit este si cel final.


Produse certificate ISO

Produsele noastre sunt de inalta calitate, avand certificare ISO.Cel mai bun pret din piata

Preturile oferite de compania noastra sunt accesibile oricarei categorii de clienti.

Clientii nostri

Doresti oferta personalizata?