Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Cabine

Cabine

Acasa >> Cabine

Cabine-containere.ro este lider de piata in domeniul constructiilor industriale pe structura usoara.Compania furnizeaza diferite tipuri de unitati mici, medii si mari dimensiuni, pentru a servi drept cabine de paza, unitati de vanzare, bufeturi, ghisee sau cabine WC / DUS, fabricate cu ajutorul tehnologiei otel usorpentru a forma structuri modulare.

Construcții prefabricate pentru destinații speciale

Cabinele de paza sunt constructii metalice prefabricate.

O constructie metalica prefabricate reprezinta o solutie ideala pentru a obtine un spatiu utilitar confortabil dotat cu toate conditiile (instalatii sanitare, systeme electrice, polita, cuier etc), un spatiu care poate fi compartimentat cu lejeritate, un spatiu care poate fi extins multumita gradului inalt de modularitate al constructiei. Constructiile realizate de Cabine-containere se caracterizeaza prin utilitate, sunt spatii locuibile in conditii de deplina siguranta, sunt dotate cu o serie de facilitati esentiale si sunt economice la nivel de preturi.

Dimensiuni

O cabina de paza standard din portofoliul Cabine-containere are dimensiunea de 145 x 145cm, dar si alte modele de cabine sunt disponibile la dimensioni variabile –145 x 220cm, 145 x 270cm, 220 x 220 cm, 220 x 270 cm, in functie de diferitele necesitati ale clientilor.

La nivel constructiv

Cabina este compusa dintr-un sistem panel compozit fabricat cu tehnologia de productie fara sudura. Materialele de constructie sunt ecologice, placarea peretilor exteriori este din table galvanizata pre-vopsita izolata termic cu spuma poliuretan, este rezistenta la impact si ignifuga. La captusirea podelei cabinei de paza se utilizeaza panouri din ciment natural (fibrociment) care prezinta caracteristici superioare, nu contin azbest, nu sunt afectate de conditiile climatice, sunt ignifuge.

Acoperisul cabineieste realizat din panouri sandwich cu table trape z galvanizata izolata cu vataminerala, pe doua laturi ale acoperisului exista cate un canal care colecteaza apa pluviala, iar tamplaria usilor si ferestrelor este din profile PVC.

Cabina de paza este dotata cu polita si cuier, cu instalatii electrice (cabluri, iluminare, prize, cutii de siguranta), iar cabinele WC/DUS sunt dotate cu instalatii sanitare (chiuvete, robineti, closet, cabina de dus).

Rezistență majoră

Cabina este rezistenta la cutremure, este durabila, economica, usor de transportat si fara risc. Cabinele fabricate in vederea utilizarii pot fi amplasate in parcuri, targuri etc sau pot fi utilizate drept cabine pentru paza politie si armata.

Panouri compozit cu proprietăți multiple

Produsele proiectate de Cabine-containere utilizeaza panouri cu un element de constructie compozit cu proprietati multiple: sunt ecologice, izoleaza ireprosabil, sunt usor de produs, iar montajul este rapid si economic. Sunt rezistente la orice conditii de clima, se poate prelucra usor cu unelte de prelucrare a lemnului dur. Acestea pot fi utilizate la captusirea suprafetelor de interior si exterior al tuturor tipurilor de cladiri construite de Cabine-containere.

Sisteme constructive brevetate

Constructiile furnizate de compania Cabine-containere imbina structuri modulare fabricate prin sistemul de carcase de otel, panouri tip sandwich, o serie de placaje de interior, exterior si podele din fibrociment cu diferite proprietati, materiale prime ecologice, alaturi de alte materiale prefabricate pentru transportare facila, curatare usoara, masa redusa, montaj usor si rapid, mobilitate.

Firma nostra a fost infiintata in 2001 este producator autorizat in Romania pentru cabine modulare, case din materiale prefabricate, cabine de fibrocement si altetipuri de containere de locuit. Compania are ca principal obiect de activitate realizarea de constructii prefabricate, case prefabricate,diferite tipuride containere si cabine de paza.

Asistenta telefonica

Deoarece clientii nostri sunt pe primul loc in activitatea noastra, suntem disponibili 24/24 h. Ne puteti contacta prin email sau telefonic.


Fara costuri ascunse

Pretul stabilit este si cel final.


Produse certificate ISO

Produsele noastre sunt de inalta calitate, avand certificare ISO.Cel mai bun pret din piata

Preturile oferite de compania noastra sunt accesibile oricarei categorii de clienti.

Clientii nostri

Doresti oferta personalizata?