Containere santier

Acasa >> Containere >> Containere santier
Mobilitate deplină
 
Containerele mobile sunt potrivite în contextul unei baze de șantier pentru birouri și unități de cazare muncitori. Containerul mobil este proiectat în programe de design arhitectural și este realizat din structură de oțel galvanizat fără sudură, fiind asamblat cu șuruburi autofiletante cu garnitură.
 
Compania Cabine Containere proiectează, construiește și montează diferite tipuri de unități de mici, medii și mari dimensiuni, gândite a funcționa drept clădiri utilitare pentru diferite destinații. Unitățile tip container mobil au capacitatea de a se deplasa și sunt produse preferate în general de firme care schimbă foarte des şantierele.  Containerele mobile cu roţi nu au operaţiuni de montaj şi instalare și permit economisirea de timp datorită mobilităţii.
 
La nivel structural
 
Un container mobil standard este construit pe o structură cadru de oțel ușor cu pereți exteriori tip panouri sandwhich placați cu tablă galvanizată cu grosime de 0,50mm, izolați cu spumă polistiren de 50mm, marca Hekimpor, decorată cu lambriuri simple de PVC.
 
Panourile sandwich sunt preferate pentru nivelul ridicat de termo și hidroizolație în zone climatice cu vreme schimbătoare. Acestea permit eficientizarea consumului energetic și asigură confort termic datorită opțiunilor pentru diferite grosimi în funcție de zona climatică. La căptușirea podelelor unui container office se utilizează panouri ignifuge din ciment natural (fibrociment) marca HEKIMBOARD care nu conțin azbest și nu sunt afectate de condițiile climatice.
 
Acoperișul containerului este realizat din tabla trapez galvanizata izolata cu vata minerala, tavanul este placat cu lambriu PVC, pe laturile acoperisului exista canale care colecteaza apa pluviala, iar tamplaria usilor si ferestrelor este din profile PVC. Operatiunea de galvanizare a oricarui tip de container este necesara pentru ca otelul sa nu sufere de actiunea corodarii. 
 
Transport rapid
 
Datorită construcţiei din structură de oțel, cabinele sunt foarte rezistente, dar îndeajuns de ușoare pentru transport şi mutări frecvente. Cu ajutorul cablurilor de conectare cu distanțe egale cuplate la șuruburile cu ochi montate în patru colțuri se efectuează operațiunea de încărcare și descărcare, iar roțile care susțin construcția permit deplasarea container-ului pe orizontală.
 
Dotări și accesorii
 
În materie de instalații electrice și de telefonie, încăperile sunt dotate cu canale pentru cabluri, prize cu împământare 16A și circuite separate, linii de ieșire pentru iluminat, cabluri și instalație de telefonie, lămpi de iluminat și siguranțe automate pentru fiecare circuit în parte, alături de o serie de finisaje și accesorii suplimentare pentru confortul rezidenților.
 
Despre Cabine Containere
 
Compania Cabine Containere International, înființată în 2001, parte din HEKIM Holding din Turcia, este distribuitor autorizat în România pentru cabine modulare, case din materiale prefabricate, cabine de fibrociment și alte tipuri de containere de locuit.
 
Compania Cabine Containere are ca principal obiect de activitate realizarea de construcții prefabricate, case prefabricate, diferite tipuri de containere și cabine de pază. Dovada calității și eficienței muncii este implementarea Sistemului de Management al Calitatii în conformitate cu SR EN ISO 9001:2000, pentru a susține renumele societății pe piața construcțiilor metalice. Toate produsele firmei au certificare ISO din partea organizațiilor de certificare internaționale.

Asistenta telefonica

Deoarece clientii nostri sunt pe primul loc in activitatea noastra, suntem disponibili 24/24 h. Ne puteti contacta prin email sau telefonic.


Fara costuri ascunse

Pretul stabilit este si cel final.


Produse certificate ISO

Produsele noastre sunt de inalta calitate, avand certificare ISO.Cel mai bun pret din piata

Preturile oferite de compania noastra sunt accesibile oricarei categorii de clienti.

Clientii nostri

Doresti oferta personalizata?