Containere

Acasa >> Containere

Mobilitate și organizare

Cabine Containere este lider de piață în domeniul construcțiilor industriale pe structură ușoară. Compania proiectează, construiește și montează diferite tipuri de unități de mici, medii și mari dimensiuni, gândite a funcționa drept clădiri utilitare pentru diferite destinații. O unitate tip container de birou este potrivită în contextul unei exploatări de șantier pentru biroul de administrație. Containerul office este proiectat în programe de design arhitectural și este realizat din structură de oțel galvanizat fără sudură, fiind asamblat cu șuruburi autofiletante cu garnitură.

Dotări exemplare pentru activități de birou

În principal, un container de birou deține toate avantajele unei incinte pentru activități de birou – spațiu generos (2.40m x 3m), instalații electrice și telefonice, prize, cabluri, sisteme de iluminat, cutii de siguranță. Pentru extinderea spațiului se poate opta pentru alipirea a 2 containere și desemnarea unui open space dublu compartimentat pentru cerințe individuale.

La nivel structural și constructiv

Un container de birou este construit pe o structură cadru de oțel ușor cu pereți exteriori tip panouri sandwhich placați cu tablă galvanizată cu grosime de 0,50mm, izolați cu spumă polistiren de 50mm clasa de rezistență incendiu B1 și decorată cu lambriuri simple de PVC. Panourile sandwich sunt preferate pentru nivelul ridicat de termo și hidroizolație în zone climatice cu vreme schimbătoare. Acestea permit eficientizarea consumului energetic și asigură confort termic datorită opțiunilor pentru diferite grosimi în funcție de zona climatică. La căptușirea podelelor unui container office se utilizează panouri ignifuge din ciment natural (fibrociment) care nu conțin azbest și nu sunt afectate de condițiile climatice.

Acoperișul containerului este realizat din tabla trapez galvanizata izolata cu vata minerala, tavanul este placat cu lambriu PVC, pe laturile acoperisului exista canale care colecteaza apa pluviala, iar tamplaria usilor si ferestrelor este din profile PVC. Operatiunea de galvanizare a oricarui tip de container este absolut necesara pentru ca otelul sa nu sufere de actiunea corodarii.

Puncte de lucru modulare

Containerele de birou sunt construcţii modulare fabricate pentru transport ușor, montaj ușor, racordare la surse electrice și surse de apă. Pot fi interconectate sau suprapuse în etaje în cadrul unei structuri cu scări de acces și pasarele pentru a forma o bază de birouri dotată cu spații utilitare cu diverse facilități – container cu spațiu de depozitare, container duș/ wc, container de birou, dormitor sau bucătărie. Containerele sistem modular sunt proiectate și pentru scopuri speciale.

Montaj, transport și întreținere

Containerele sunt ușor de întreținut, au o masă redusă și odată montate, transportul lor se realizează cu ajutorul unei macarale ancorată în câteva puncte și a unei platforme de transport. Împachetate, containerele stivuite în elemente constructive sunt depozitate într-un spațiu restrâns.

Montajul containerelor se realizează de către echipele specializate Cabine Containere pe baza unor proceduri de lucru standard. Este recomandat ca demontarea unui container să urmărească același protocol, astfel echipele Cabine Containere sunt disponibile pentru activitatea de demontare.

La nivel de costuri de producție, containerele Cabine Containere sunt accesibile pentru companii și cumpărători individuali în cele mai avantajoase condiții financiare. Timpul de proiectare, execuție și montaj este redus la minim datorită avantajelor constructive oferite de sistemele Cabine Containere și echipele specializate.

Asistenta telefonica

Deoarece clientii nostri sunt pe primul loc in activitatea noastra, suntem disponibili 24/24 h. Ne puteti contacta prin email sau telefonic.


Fara costuri ascunse

Pretul stabilit este si cel final.


Produse certificate ISO

Produsele noastre sunt de inalta calitate, avand certificare ISO.Cel mai bun pret din piata

Preturile oferite de compania noastra sunt accesibile oricarei categorii de clienti.

Clientii nostri

Doresti oferta personalizata?