Despre noi

Acasa >> Despre noi

Am început activitatea în anul 1996, iar în anul 2000 a adăugat spaţiului de fabricaţie o nouă unitate de producţie astfel că în prezent deţinem 14.000 m2 suprafaţa acoperită de producţie în cadrul suprafeţei totale de 30.000 m2 a fabricii.

Graficul de vânzări esate în continuă creştere an de an, potenţialul de export care atinge o cotă de 50% pe an, viziunea şi linia de producţie inovatoare, infrastructura puternică, calitatea produselor şi profesionalismul serviciilor a făcut ca în scurt timp să devină o companie lider pe piaţa de profil.

Producem spaţii de locuit ce prezintă caracteristici de fabricare la dimensiunile dorite, transport facil într-o singură bucată, precum şi livrarea demontată a produsului atunci când se solicită acest lucru.

Faciliteaza traiul prin construcţiile prefabricate de clădiri rezidenţiale şi industriale, containere de locuit multifuncţionale, cabine pentru securitate, unităţi pentru vânzare, wc-duşuri mobile, vestiare, dormitoare, cantine, clădiri pentru birouri, depozite, şantiere.

Am reuşit să facem o diferenţiere în sector oferind acestor produse cu o durată de utilizare îndelungată, un design inovator prin placarea cu materiale cu un aspect modern. Intenţionam ca produsele să îndeplineacă cerinţele de urbanism contemporan şi să contribuie la dezvoltarea oraşului.

Începând cu anul 2005 oferim spaţii de locuit ecologice cu fibrociment ca o alternativă la materialele de placare de pe piaţă precum tabla, poliesterul, compozitul, aluminiul, plasticul, folosind la toate placările de interior şi exterior materiale  siding pe bază de fibrociment, ignifuge, care nu sunt afectate de condiţiile climatice şi de apă, cu o varietate de dimensiuni şi opţiuni diverse de placare.

Am conceput produsele îmbinând tehnologia secoului 21 cu necesităţile urbanismului modern cu materii prime ecologice. Oferim soluţii multi-funcţionale chiar şi pentru spaţii reduse cu aceste caracteristici, totodată oferim şi produse compatibile cu texturi urbanistice moderne şi varietăţi de placări pentru exterior.

Prin caracteristicile de rezistenţă la coroziune şi proprietăţi de rezistenţă la foc, precum şi înalta capacitate de izolare fonică şi termică obţinute cu materialele de înaltă calitate şi ultimă tehnologi am devenit lider în industria de sector.

Construirea structurilor metalice o realizeazăm prin linia de maşini proprii StructureRobot cu un design special, utilizând oţel galvanizat de înaltă calitate ST52 combinând tehnologia superioară cu producţia de serie.

Vom continua să contribuim şi de acum înainte prin proiecte contemporane, estetice şi industriale. 

Asistenta telefonica

Deoarece clientii nostri sunt pe primul loc in activitatea noastra, suntem disponibili 24/24 h. Ne puteti contacta prin email sau telefonic.


Fara costuri ascunse

Pretul stabilit este si cel final.


Produse certificate ISO

Produsele noastre sunt de inalta calitate, avand certificare ISO.Cel mai bun pret din piata

Preturile oferite de compania noastra sunt accesibile oricarei categorii de clienti.

Clientii nostri

Doresti oferta personalizata?