Despre noi

Infiintata in anul 2001, Heborom International este o companie ce ofera incredere clientilor sai si ofera o deosebita importanta calitatii prelucrarii materiei prime. Intr-un timp foarte scurt a devenit o companie lider pe piata in domeniul modulelor prefabricate datorita graficului de vanzari cu o rata zilnica de crestere a productiei si cu potential de export din productia sa, prin detinerea unei linii de productie inovatoare si predictive cu o infrastructura puternica, prin calitatea produselor si prin prestatia fidela si profesionala. In plus, HeboRom este una dintre cele mai fiabile companii din acest domeniu.

HeboRom este un lider cu valori economice semnificative in sectorul de productie de structuri modulare cu facilitati integrate. De asemenea, se remarca prin cresterea graficului de vanzari, prin rata de export si linia de productie diversificata realizata intr-un timp foarte scurt.

HeboRom Calitate si Estetica Integrate !

Compania noastra realizeaza cabine, containere, constructii pe cadre din otel precum si structuri prefabricate, iar modul de realizare a intregii game de produse usureaza ambalarea, incarcarea si transportul datorita caracteristicii de demontare.

Tehnologia moderna in productia cabinelor modulare!

Datrorita experentei sale in cercetare si dezvoltare, HeboRom realizeaza mobilier urban marca Hebo : constructii prefabricate, containere si cabine in sistem modular solicitate de persoane si institutii ce au nevoie de calitati superioare.

Prin combinarea materiilor prime din mediu cu elemente de design modern realizam produse create special pentru nevoile oraselor fara a compromite aspectul estetic. Datorita rezultatelor din cercetare de anticipare a functionalitatii in era noastra, aceste constructii speciale ofera acum caracteristici suplimentare, cum ar fi: inox, rezistenta la foc sau izolare termica si fonica puternica.

Solutii speciale functionabile!

HeboRom a creat produsele sale cu materii prime ecologice prin tehnologia secolului XXI combinata cu cerintele urbanismului de azi. Datorita aspectului exterior al fatadelor si caracteristicilor moderne ale produselor, ofera solutii multifunctionale chiar si in zone mici, oferind, in acelasi timp, produse moderne si compatibile cu toate zonele din sectorul urban. HeboRom a reusit sa devina lider in sectorul sau datorita calitatii superioare si materialelor folosite de ultima generatie: otel inoxidabil, proprietati de rezistenta la foc, izolatie puternica termica si fonica.

Varietati de produse!

Din gama larga de produse alternative realizate de firma HeboRom se numara : constructii prefabricate si cladiri rezidentiale, sisteme de constructie usoara din otel, containere multifunctionale de locuit, cabine de securitate, unitati de vanzare, cabine si containere Dus/WC, cabine si containere vestiar, containere dormitoare, containere birouri dar si cladiri de birouri necesare santierelor de constructii cu produse moderne si compatibile cu aspectul urban.

Prin combinarea materiilor prime din mediu cu elemente de design modern realizam produse create special pentru nevoile oraselor fara a compromite aspectul estetic. Datorita rezultatelor din cercetare de anticipare a functionalitatii in era noastra, aceste constructii speciale acum ofera caracteristici suplimentare, cum ar fi: inox, rezistenta la foc sau izolare termica si fonica puternica.