Cabine

HeboRom combina tehnologia moderna a secolului XXI cu cerintele urbanismului actual si reuseste sa realizeze produse folosind materii prime ecologice, de asemnea ofera solutii fiabile cu functii variate chiar si in spatii mici si distribuie produse compatibile cu aspectul exterior al oraselor moderne.

CABINE DE PAZĂ

CABINA WC-DUȘ

CABINA SECTOR MILITAR

CABINE BLINDATE

Solutii cabine marca Hebo

Cabinele realizate de catre compania noastra se remarca prin calitatea superioara, specificatiile de izolare, productia intr-un timp foarte scurt, montajul rapid si nu dauneaza mediului inconjurator.

Realizam spatii de socializare si mobilier urban industrial in functie de solicitarile si nevoile sectorului public si privat, toate acestea ca rezultat al muncii departamentelor de cercetare – dezvoltare si productie. Scopul nostru este de a satisface cerintele cotidiene ale noului trend urbanistic si contribuirea produselor noastre la dezvoltarea orasului. Cabinele marca Hebo fabricate la standarde inalte au o mare prepondere in acest sector prin structura moderna, estetica si ecologica, sunt constructii modulare utilizate in diferite zone, fiind recomandate pentru timpul scurt de productie, usurinta de a fi transportate, calitatea superioara a izolatiei, precum si usurinta de instalare.

In fabricarea acestor produse ce sunt folosite ca mobilier urban este utilizata tehnologia de otel zincat.

Tavanul si profilele de baza sunt realizate prin tehnologia StructureRobot, folosind profile galvanizate; structurile modulare din sisteme de panouri sandwich ce sunt asamblate cu colturi mobile, profiluri C – U, racorduri cu suruburi si piulite, devin astfel structuri usor de transportat, de curatat, cu structura usoara devin potrivite pentru uzul mobil.

Cabinele sunt produse ce raspund nevoilor publice si private, precum si solicitarilor individuale mai ales cabinele de paza si securitate pentru monitorizare si control, posturile de paza in santiere, gherete de santinela militara, cabinele de securitate si paza la blocuri si zone rezidentiale. In centrele orasului servesc mai multor nevoi, cum ar fi puncte de control, cabine de informare, chioscuri de vanzari, cabine wc-dusuri pentru utilizare publica.

Motivele pentru care sunt preferate aceste cabine pot fi enumerate astfel: sunt practice si economice, la nevoie se pot muta usor dintr-o locatie in alta, sunt potrivite pentru a fi amplasate in cadrul oricarui stil arhitectural.

Cabinele sunt realizate la dimensiuni si caracteristici standard.

Avantajele cabinelor modulare

  • Usor de relocat
  • Usor de curatat
  • Greutate redusa
  • Nu dauneaza mediului inconjurator
  • Calitate superioara
  • Izolatie profesionala
  • Productie rapida
  • Montare-demontare rapida
  • Economica