Container locuinta

Dispunem de o experienta de aproape 20 de ani, astfel incat oferim autoritatea necesara si relevanta in domeniul realizarii de constructii din containere modulare realizate din materiale de inalta calitate, avand termen foarte scurt de productie. Cu o modularitate ridicata, dimensiuni standard dar si personalizate, casele din containere sunt cele mai reprezentative cu destinatii de locuinte realizate la comanda, cu posibilitatea de a forma ansambluri din containere in variate dimensiuni , oferite la cheie utilizatorilor si cu posibiliatea extinderii ulterioare prin adaugarea de noi module.

Casele din containere modulare sunt cele mai rentabile tipuri de constructii si care in ultima perioada se bucura de mare cautare in acesta optiune de locuinte.
Containerele tip locuinte sunt usor de montat-demontat, rezistente la incendii si cutremure cu posibilitatea facila de conectare la retelele de utilitati. Casele din containere tip locuinta sunt apreciate si pentru spatii administrative, acces unitati etc.

HeboRom realizeaza si pune in functiune in Romania dar si in strainate constructii modulare prefabricate la cele mai inalte standarde de calitate, cum ar fi: containere comerciale cu utilitati multiple, containere din categoriile pentru organizare santier, containere vestiare, containere birouri, containere de supraveghere pentru jandarmerie, case din containere, containere dormitoare, containere special concepute pentru case de vacanta, containere pentru sinistrati, containere pentru tabere de unitati militare, containere pentru laboratoare, containere pentru sali de mese, containere pentru bucatarii, containere pentru patiserii, containere & cabine WC si dus.

Avand avantaje multiple de configurare si asamblare, ofera confortul necesar pentru cei care isi doresc sa dispuna de un spatiu rapid, usor de intrebuintat cu posibiliatea de relocare si eficient energetic.

Avem la scara larga, toate solutiile din containere de locuit !

  In Romania, se pastreaza inca traditiile, atunci cand vine vorba de solutii de locuit. Va dura mai mult timp pana cand ei vor opta pentru solutii precum containere de locuit.

  In strainatate, aceste solutii sunt adoptate la scara larga si devin viabile pentru mai multe categorii de oameni, indiferent de clasa lor sociala. Insa, in cazul nostru, e greu ca in Romania sa fie adoptate chiar si solutii noi din alte materiale de constructii.
  Asa se explica si faptul de ce aici nu se construiesc mai multe locuinte din lemn, asa cum se intampla in tari occidentale, asa cum este cazul SUA. Casele din containere sunt o solutie flexibila si configurabila de locuit, ele putand fi ajustate si personalizate dupa dorinta fiecarui beneficiar. In plus, protectia antiseismica pe care acestea o ofera este foarte importanta, in comparatie cu locuintele clasice.
  Atunci cand cineva decide sa isi achizitioneze o astfel de locuinta, e nevoie de o echipa de specialisti care sa se ocupe in detaliu de tot ceea ce trebuie rezolvat. Noi asiguram tot ce trebuie pentru ca orice client sa poata spune ca are o locuinta functionala ce ii asigura tot confortul promis de noi. Astfel, noi asiguram containere de locuit de orice dimensiune si in orice configuratie tuturor clientilor nostri, ajutand inclusiv in etapa de proiectare si montare.
  Atunci cand terenul disponibil nu este de ajuns pentru o locuinta mare, pe orizontala sau daca este prea ingusta, aceste containere de locuit din oferta noastra reprezinta solutia perfecta la care trebuie sa apelati. In plus, acestea au in dotare toate accesoriile de care aveti nevoie pentru a duce o viata linistita si plina de confort in propia dvs. casa, alaturi de familie.
  Conpartimentarea unor containere de locuit se face inclusiv la cerinta clientului, insa noi respectam toate normele de siguranta si il informam pe client in prealabil ce se poate face si ce nu se poate face. Exista anumite limitari de care oricine trebuie sa fie constient atunci cand doreste sa isi amenajeze o locuinta din containere de locuit.

Cum este viata intr-un container locuit...

  Viata intr-un container locuit este diferita de cea dintr-o casa clasica sau dintr-un apartament la bloc. Cei care opteaza pentru aceasta solutie locativa au un stil de viata mult mai dinamic, relaxat si frumos. O asemenea locuinta poate fi schimbata in timp si i se pot adauga noi unitati. Acest lucru nu inseamna ca intr-o astfel de locuinta nu esti protejat impotriva pericolelor.
  In plus, o casa din containere prezinta o protectie antiseismica mult mai buna decat o alta locuinta din caramida sau beton. O locuinta de tip container locuit este rezistenta in timp in fata factorilor climatici si poate fi chiar izolata folosind materiale conventionale utilizate in general in constructii. Fiecare client are posibilitatea de a-si personaliza o asemenea locuinta, incluzand aici bucatarie, baie, dormitor, living sau chiar adaugarea unei terase.
  In aceasta privinta, versatilitatea pe care o au aceste tipuri de containere ce pot fi amenajate ca locuinte este de-a dreptul extraordinara. Casele din containere pot fi configurate cu atatea ferestre cu cate doreste fiecare client, astfel incat iluminarea naturala sa fie asigurata intr-un grad cat mai inalt. Totul este sigur intr-un container locuit, inclusiv instalatia electrica si toate utilitatile de care este nevoie.
  In plus, atunci cand decizi sa te muti intr-un alt oras, iti poti lua casa dupa tine si o poti monta pe terenul pe care il detii, chiar si temporar. Amplasarea unei case din containere nu este greu de facut si nu necesita atat de multe autorizatii precum casele cu structura de rezistenta din beton. Cei care locuiesc intr-un astfel de container locuit au o viata independenta, flexibila si pot oricand sa se mute in alt oras si sa isi instaleze casa acolo unde detin un teren oricat de mic. Nu au nevoie de atat de multe autorizatii, iar intregul proces dureaza mai putin decat in cazul caselor din beton si caramida.

Avem containere pentru locuit pentru orice proiect, oricat de indraznet ar fi el !

  Ai un proiect pentru o locuinta inovatoare si moderna, facuta din containere pentru locuit? Noi avem solutia potrivita pentru tine! Poti sa apelezi la noi pentru a-ti amenaja birourile pentru firma ta, pentru a-ti face o casa din containere sau o casa de vacanta oriunde doresti sa o amplasezi. Intr-o astfel de casa facuta din containere pentru locuit nu ai teama de inundatii, cutremure sau alte catastrofe naturale.
  Aceste containere respecta legislatia in domeniu si o inaltime corespunzatoare de minimum 2,5 metri. In privinta alegerii pe care o poti face, trebuie sa stii ca aici ai o paleta larga de oferte din care poti sa iti alegi casa potrivita pe care ti-o vei amenaja pentru tine si familia ta. Avem containere pentru locuit simple, cu o fereastra sau cu doua ferestre, insa poti alege si sa le personalizezi asa cum iti doresti.
  Atunci cand apelezi la o firma specializata care sa iti faca o casa din containere pentru locuit, ea trebuie sa se ocupe de tot ceea ce este necesar, pana la ultimul detaliu de care trebuie sa aiba grija. Insa este cert ca pentru o locuinta este nevoie de finisaje si de instalatii de calitate pentru ca ea sa corespunda standardelor dvs. in privinta calitatii si a confortului oferit. Un alt avantaj de care beneficiezi daca ai o casa din containere pentru locuit este dat de faptul ca in ea este greu sa patrunda hotii sau sa o vandalizeze cineva.
  Astfel, putem spune ca o locuinta facuta din containere pentru locuit reprezinta solutia ideala in cazul in care iti doresti o casa de vacanta sigura, rezistenta si confortabila pe termen lung. In timp, o poti modifica sau amenaja asa cum vrei si vei vedea ca solutiile de amenajare adoptate de tine sunt unele flexibile si moderne. O casa din containere pentru locuit se preteaza la orice proiect de design interior.

Iti oferim numeroase motive pentru care sa alegi o casa din containere de locuit

  Daca nu esti inca hotarat ce tip de locuinta sa iti construiesti si te gandesti la mai multe solutii tehnice, noi iti venim in intampinare cu unele sfaturi pentru ca tu sa poti face cea mai buna alegere. Construirea unui anumit tip de locuinta este o decizie importanta pe care o iei pe termen lung, atat pentru tine, cat si pentru familia ta. O astfel de locuinta poate fi facuta foarte bine si din containere de locuit.
  Civilizatia moderna este in continua cautare de solutii locative cat mai ingenioase si mai practice de a locui in conditii optime. Preturile sunt foarte mari, deoarece materiaelele de constructii sunt si ele din ce in ce mai scumpe, iar mana de lucru presupune cheltuieli pe masura. In aceste conditii, a-ti face o casa din containere de locuit este chiar o solutie viabila pentru tine si pentru multi alti oameni care doresc o solutie practica si convenabila din punct de vedere financiar.
  Pretul locuintelor este in crestere de cativa ani, iar acestea tind sa atinga aceleasi valori ca in urma cu aproximativ 10 ani, atunci cand asa-zisa “bula imobiliara” a facut ravagii in SUA, iar efectele ei s-au raspandit si in alte tari. Aceste containere de locuit pe care le poti gasi in oferta noastra provin de la producatori de renume, vin cu garantie extinsa si se prezinta in cea mai buna stare, fara ca tu sa ai batai de cap cu ele vreodata.
  In functie de proiectul ales, poti opta pentru containere inchise, unele izolate sau unele deschise, fiecare dintre acestea avand anumite particularitati ce le diferentiaza clar fata de altele. Exista si containere ce nu sunt asamblate si se monteaza exact la fata locului, acolo unde va fi amplasata viitoarea locuinta facuta din containere de locuit.
  Cu doar cateva mii de euro iti poti cumpara cateva containere de locuit din care sa iti faci o casa la care mereu ai visat. Aceste containere speciale ce pot fi folosite pentru a face case din ele se gasesc la societati de transport maritimi sau rutier, la unele ce folosesc containere pe santierele de constructii sau la companiile care se ocupa cu transportul auto. In plus, daca acele containere sunt putin mai vechi, insa in stare buna, pretul lor scade destul de mult.