Cabina blindata

CABINE CONTAINERE BLINDATE
Cabinele blindate de pe Cabine-containere.ro sunt de 2 tipuri (B6 si B7) si au dimensiuni standardizate.

Dimensiunile standardizate sunt:

  • 180×180 cm;
  • 200×600 cm;
  • 230×230 cm;
  • 230×310 cm;

Caracteristicile tehnice ale celor 2 tipuri de cabine blindate sunt diferite dar atat B6 cat si B7 sunt cabine blindate monobloc.

Instalatia de aer conditionat este inclusa si premontata din fabricatie dar aparatul de aer conditionat trebuie sa fie achizitionat separat de catre client.

Cabinele si containerele de securitate pot fi dotate la cerere cu sistemul de blindaj, sistem de sirena si alarma, sisteme CCTV, se pot dota cu artilerie de asalt pentru protectia militarilor si a bunurilor, avand artilerie grea pentru a raspunde eventualelor atacuri.

Aceste cabine si containere sunt produse ce reprezinta solutia ideala pentru prestarea activitatilor de securitate, minimalizand riscurile pentru locatii precum ambasade, consulate, sectii de politie, unitati militare, banci, centre de conferinte internationale. Acestea au parte de un design special care ajuta la prevenirea atacurilor cu arme albe sau armate, retinerea sau evitarea atacatorului etc.

Datorita sistemului de camere interioare si exterioare cu care se pot dota la solociare cabinele si containerele de securitate, fortele de ordine pot urmari in siguranta si inregistra din toate unghiurile in cazul unui atac in desfasurare. In acelasi timp, prin intermediul unui sistem centralizat se poate urmari interiorul cabinei in cazul in care in momentul unui atac in desfasurare, fortele de securitate au ramas baricadate in cabina.

Siguranta persoanelor reprezinta un subiect permanent pentru laboratoarele de cercetare-dezvoltare de sute de ani, lucru ce duce in mod evident la crearea de noi produse pentru piata de consum. La fel si compania noastra a abordat subiectul in acest context, rezultand cabine si containere de securitate, produse ce ofera multiple avantaje solicitantilor.

Cabinele si containerele de securitate se pot realiza si sistem blindate de tip B7 si se pot dota de catre beneficiar cu sirena folosita pentru a panica atacatorul in cazul unui potential atac din exterior. Declansarea sirenei, pe langa faptul ca panicheaza potentialul atacator, notifica si in imprejurimi asupra atacului in desfasurare.

Cu ajutorul sistemului de arme ce poate fi montat pe cabina de securitate blindata de tip B7, tinta poate fi marcata si atacata din interiorul cabinei pana ce este anihilata. Fortele de securitate pot controla de la panoul de comanda aflat in interiorul cabinei, tot sistemul de camere pentru supraveghere si arme.
Una din cele mai importante caracteristici ale cabinei de securitate blindate de tip B7 este ca prin integrarea sistemelor de urmarire, de arme etc. poate fi folosita nu numai cu scop defensiv dar si cu scop ofensiv.

Cabina de securitate blindata de tip B7 protejeaza viata fortelor de securitate, iar pe langa asta poate alerta centrele de comanda, poate inregistra evenimente si poate fi folosita cu scop ofensiv la nevoie. Astfel protectia si securitatea obiectivelor isi atinge scopul.

Avand o experienta de peste 20 de ani in acest sector,  oferim beneficiarilor nostri un produs nou cu functionalitati multiple pe langa celelalte produse din portofoliu precum: constructiile prefabricate, containere, cabine, case prefabricate din containere etc.