Proiecte

Proiect 3D Punct Sanitar

Proiecte 3D INSMC Spital

Cu experienta de peste 20 de ani de activitate, HeboRom a indeplinit normele si standardele lumii in realizarea produselor din sectorul cabinelor si containerelor in diferite sectoare de utilizare, adoptand proiectele sale la designul urban din zona, astfel a prezentat interes deosebit in dezvoltarea moderna a urbanismului prin cladirile realizate. Ne conturam popularitatea in productia de constructii modulare printr-o gama de produse realizate pentru utilizari in scopuri medicale.

In centrul atentiei pentru autoritati au fost produsele concepute special pentru a deservi pacientii in conditiile noii generatii, utilizand materiale de inalta calitate, respectand mediul ecologic in realizarea lor, aspect ce creaza diferenta fata de concurenta. Realizam spatii medicale in sistem modular de calitate, pastrand estetica produselor ce se armonizeaza perfect cu mediul urban contemporan, investind in tehnologie prin cercetare si dezvoltare continua.

Datorita unei game largi de produse in constructii prefabricate utilizate in sectorul medical dar si in cel militari, cladirile modulare, containere de locuit multifunctionale, cabine de securitate, chioscuri de vanzare bilete, cabine mobile wc-dus, cabine si containere tip vestiare, containere dormitoare, containere pentru sali de mese, containere birouri si depozite, diferite contructii optime pentru organizarea santierelor de constructii, oferim solutii alternative pentru produse compatibile cu mediul urban modern.

Atentia institutiilor este asupra modulelor de locuit datorita caracteristicii de a putea fi livrate demontate intr-un singur transport la dimensiunile solicitate si datorita potentialului de a combina in produsele noastre materia prima ecologica cu tehnologia contemporana. Orasul modern beneficiaza de aprovizionare corecta pana la cele mai mici detalii.