Containere

Produsele Hebo de tip container realizate prin tehnologia ce nu implica sudura sunt rezistente la intemperii, fabricate intr-un timp foarte scurt, usor de transportat si montaj redus la un nivel de calitate incontestabil si cu o lunga durata de viata.

CONTAINER DE BIROU

CONTAINER SANITAR

CONTAINER SECTOR MEDICAL 

CONTAINER DE DEPOZITARE

CONTAINER SANTIER 

CONTAINER LOCUINTA

Containerele sunt produsele preferate, la un pret avantajos avand un timp scurt de productie. Otelul zincat de calitate superioara este utilizat in constructia containerelor, realizate prin tehnologie de productie ce nu implica sudura si se folosesc panouri sandwich pentru pereti si acoperis.

In productia de containere standard nu se folosesc tabla neagra, folia DKP si sudura. Galvanizarea in cazul containerelor este importanta si necesara pentru ca otelul sa nu rugineasca. Datorita acestei caracteristici, containerele nu au probleme legate de rugina. In plus, containerele au o rezistenta ridicata la toate conditiile meteorologice si fac utilizarea pe termen lung un proces de rutina. Din cauza sudurii folosite la imbinari apare rugina sasiilor, fiind tehnica utilizata de majoritatea producatorilor in realizarea acestor produse modulare.

In realizarea containerelor este utilizat la imbinari sistemul de suruburi si piulite , iar sudura nu este folosita in procedura de productie. Constructia realizata din imbinari ce nu contine sudura devine mai rezistenta.

Pardoselile pentru podele de containere sunt fabricate din placi de fibrocement cu proprietati superioare, fiind rezistente la conditii climatice, la apa si nu contin azbest.
Motivele pentru care clientii prefera containerele noastre; rapiditate, buna calitate, rezistenta, durata lunga de viata, economice si rezistente la coroziune. Avem o capacitate de productie de 1500 bucati/luna de containere, fabricate pe linia de productie Robot Structure.

Impartasim cu clientii finali profesionalismul si avantajele ce ne diferentiaza; de la productie la asamblare continuam sa oferim produse realizate prin tehnologii superioare de productie fara a face rabat de la timpul cu care prestam serviciile noastre de calitate.

Utilitate generala containere

Container in sistem modular

Containerele modulare pot fi folosite cu un singur nivel sau cu doua nivele.  Aceste containere sunt folosite in general drept birou, cantina sau dormitor, prefabricate santier, prefabricate zone militare, WC-Dus sau depozit etc. Containerele cu sistem modular pot fi realizate si pentru diferite scopuri in functie de solicitarile clientului.

Containerele cu grupuri WC-Dus sunt foarte rezistente datorita constructiei din otel. Sunt potrivite pentru a fi relocate de mai multe ori. Au incluse instalatiile sanitare si electrice. Instalatia sanitara, fiind montata in spatele constructiei si nu sub constructie, poate fi foarte usor racordata la sistemul de apa si canalizare. Intr-un astfel de container pot fi instalate un numar suficient de mare de unitati WC si dusuri, acestea fiind necesare pentru santierele mari, evenimente cu numar mare de participanti sau in ansambluri de constructii.  Toate cabinele de tip WC-Dus dispun de oglinda, chiuveta, vas WC , suport hartie, etajera, capac de wc, suport pentru sapun, sigurante automate, prize, cabluri rezistente la foc si corpuri de iluminat.

Pentru persoanele cu handicap sunt oferite solutii speciale conform legii.

Containerele construite cu panouri de tip EPS, ce confera un grad ridicat de izolatie, sunt preferate in zonele cu conditii climaterice diferite . La fel ca si containerele modulare, sistemele de container panou pot fi utilizate individual sau ansambluri de containere, pot fi cu un singur nivel sau cu etaje multiple, realizate integral sau demontabile. Productia poate fi ajustata pentru a fi folosite panouri cu grosime diferita, in functie de caracteristicile zonei de utilizare. Aceste containere sunt folosite pentru birouri, sali de mese sau dormitoare, prefabricate pentru santier, prefabricate zone militarizate, modulare pentru WC-Dus sau depozit, etc.

Container demontabil

Containerul demontabil, prin prisma proprietatii sale de a fi demontat integral, este usor de mutat si nu ocupa mult spatiu in momentul transportului. La fel ca si containerele in sistem mobil, sunt cele mai cautate alternative.

Tipuri principale de container

Acestea pot fi enumerate astfel: container sistem modular, container sistem panou, container demontabil, container paza, container securitate,container birou, container dormitor, container bucateria, container WC-Dus, container cu grup sanitar, container WC, container sanitar, container WC pentru persoane cu dizabilitati, container Dus, container mobil, container camping etc.

Container mobil

Avand caracteristica de mobilitate, containerul mobil este preferat de catre companiile care schimba foarte des locatiile de santier. Fiind un container pe roti, nu este nevoie de procedura de montaj sau instalare si se castiga timp la transport.