Container sanitar

Solutii containere sanitare

In procesul de productie al containerelor WC-Dus tinem cont intotdeauna de factori precum cei de igiena sau aerisire.

Acest tip de containere sunt foarte solicitate si utilizate in zonele de activitati sociale, santiere, mine, targuri si festivaluri, zone turistice, constructii drumuri, fiind solutia practica si rapida. In procesul de productie al containerelor WC-Dus se tine cont de factori precum cei de igiena sau aerisire.

La cerere se pot realiza, in functie de tipul de utilizare, solutii pentru containere cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje. Containerele sunt structuri usor de transportat si practic de montat.

In functie de  nevoia clientului, tipul si locul de utilizare se pot realiza modele cu panouri in sistem clasic demontabil sau ansambluri de containere .

Sunt disponibile solutii speciale pentru persoanele cu dizabilitati. Containerele speciale de tip WC realizate pentru persoanele cu handicap sunt proiectate respectand cerintele prevazute in lege cu privire la dimensiunea usii, rampa, accesorii si materiale adecvate pentru persoanele cu dificultati fizice. Materialul folosit pentru pardoseala la cabinele destinate persoanelor cu dizabilitati este din PVC antibacterial usor de curatat si rezistent. Otelul inoxidabil este utilizat pentru spatiile de spalare a mainilor; suprafata inferioara trebuie protejata impotriva focului. Scaunele pentru toalete si alte accesorii sunt selectate din gama de produse proiectate special pentru cetatenii cu handicap. Suporturile trebuie sa aiba carlige pentru bastoane. Oglinda si un raft sunt de preferat sa se regaseasca in aceste cabine.