Container sector medical

CABINE CONTAINERE PENTRU SECTORUL MEDICAL

La fel ca si in dotarea sectorului militar cu cabine si containere special prevazute cu echipamente in doatare, compania noastra relizeaza containere si in sectorul medical.
Acordam o importanta deosebita sigurantei, iar acest lucru insufla dorinta de a realiza produse noi si de a lansa versiuni cat mai inovative iar ca rezultat al acestui efort au fost realizate containerele din sectorul medical produse cu ajutorul ultimelor tehnologii moderne, astfel ofera numeroase avantaje in comparatie cu produsele similare. Realizate pentru a deservi actiuni de tip: cercetare si supraveghere dar in mod deosebit sunt utilizate ca si solutie in cazuri extreme cum ar fi pandemii locale sau globale, se prezinta ca produse unice in acest sector atat prin modelele de design cat si prin satisfacerea nevoilor cadrelor medicale. Containerele medicale pentru triaj pacienti in situatii de pandemii pot fi dotate la cerere cu echipamente pentru protectia si siguranta pacientilor.

Aceste modele de containere sunt produse ce reprezinta solutia ideala pentru prestarea activitatilor in cadrul medical, minimalizand riscurile. Siguranta persoanelor reprezinta un subiect permanent pentru laboratoarele de cercetare-dezvoltare de sute de ani, lucru ce duce in mod evident la crearea de noi produse pentru piata de consum. La fel si compania noastra a abordat subiectul in acest context, rezultand containere pentru sectorul medical, produse ce ofera multiple avantaje solicitantilor.

Cu o experienta de peste 20 de ani in acest sector,  oferim clientilor nostri un produs nou cu functionalitati multiple pe langa celelalte produse din portofoliu precum: constructiile prefabricate, case prefabricate, cabine cu diferite domenii de utilizare la fel ca si containerele, avand utilizare in diferite sectoare ( santiere, birouri, locuinte, armata, spitale, scoli, gradinite, solutii de vacanta).

INSMC Spital Bucuresti.1

INSMC Spital Bucuresti 1

INSMC Spital Bucuresti.2

INSMC Spital Bucuresti 2

Spitalul Buzau

Spitalul Buzau

Spitalul Campulung Moldovanesc

Spitalul Campulung Moldovanesc

Spitalul Clinic de Urgenta

Spitalul Clinic de Urgenta

Spitalul Targoviste.1

Spitalul Targoviste 1

Spitalul Targoviste.2

Spitalul Targoviste 2

Spitalul Targoviste.3

Spitalul Targoviste 3

Spitalul Targoviste.4

Spitalul Targoviste 4

dav

Spitalul Constanta 1

dav

Spitalul Constanta 2

dav

Spitalul Constanta 3