Cabina WC-DUȘ

Solutii cabine si containere WC-Dus

Fabricate prin tehnologia din otel zincat, cabinele Hebo WC-Dus sunt produse de tehnologie avansata si design contemporan.

Cabinele HeboRom WC-Dus sunt produse cu tehnologie avansata si concept de design contemporan. Unitatile noastre de dus sunt fabricate folosind tehnologia din otel zincat.

Cabinele produse sunt rezistente datorita constructiei din otel si nu sufera modificari daca sunt mutate frecvent in functie de necesitati.

Datorita greutatii reduse, durabilitatii si  mobilitatii, Cabinele de WC-dus, produse cu tehnologie avansata si gata de utilizare in facilitati moderne, pot fi utilizate cu usurinta in toate tipurile de targuri, congrese, seminarii, concerte si organizari de santiere, plaje, parcuri si gradini. Deoarece modelele cabinelor sunt potrivite pentru a realiza grupuri de WC sau Dus cu grupuri multiple, acestea sunt potrivite pentru a satisface nevoile unor astfel de elemente in locuri  aglomerate sau in santiere de constructie unde numarul angajatilor este destul de mare.

In plus, cabinele de Wc-Dus au o izolatie superioara fonica si termica. Sunt lavabile, nu putrezesc, sunt inoxidabile, se curata usor. Au proprietati anticorozive. Toate cabinele noastre modulare de tip WC-dus dispun de oglinda, chiuveta, WC, suport de hartie, etajera, capac pentru vas , sapuniera si ventilator, sigurante automate, priza, cabluri si corpuri de iluminat. Orice produs are inclusa instalatia sanitara si electrica din interiorul cabinelor.

In afara de cabinele cu dimensiunile standard, se realizeaza cabine cu diferite dimensiuni prin intermediul unor cadre tehnice specializate, in functie de soliciatrile diferite ale clientilor.

Cabina cu Grup Sanitar WC Dus: Solutii ecologice igiena, curatenie

  Cabina cu grup sanitar concepută și construită de compania Cabine Containere a ajuns la forma finală, după ce am înțeles cât de importantă este problema durabilității pentru clienții noștri și este un lucru pe care îl luăm foarte în serios. Cabina cu grup sanitar sunt asigura o igiena necesară oricărei persoane. Realizăm cabina WC care poate fi utilizată în diverse scopuri și avem, de asemenea, unele special concepute pentru a fi utilizate ca dușuri de toaletă și vestiare. Astfel de obiecte nu sunt echipate decât cu echipamente de igienă de înaltă calitate, produse omologate și ecologice, care pot varia de la echipamente de bază în stil casnic până la robinete activate de senzor de proximitate și vase de toaletă. În calitate de producător specializat de grupuri sanitare modulare, obiectivul nostru este să oferim cabina WC cu facilități sanitare accesibile, care să poată găzdui grupuri mai mari de oameni și care să poată face față unei aglomerări de personal la anumite ore.

  Aceste grupuri sanitare modulare sunt perfect potrivite pentru evenimente, spații publice și zone de lucru deschise, dar și în parcuri, acolo unde oamenii în zilele de weekend iau cu asalt zonele de plimbare, la concerte, sau de ce nu chiar pe stradă, aproape de anumite puncte aglomerate ale marilor orașe. În funcție de utilizarea prevăzută, puteți alege echipamentul din grupuri sanitare modulare care vă este util afacerii dvs. Aceasta variază de la numărul de dușuri, toalete, chiuvete până la aspectul liber al camerei și la diferitele învelitoare de podea. În mod similar, sunt disponibile și cabina cu grup sanitar cu acces pentru persoane cu dizabilități. Pentru a promova în continuare ideea ecologică, au fost încorporate măsuri suplimentare de economisire a energiei, în plus față de producția ecologică . Acestea includ, de exemplu, izolația de înaltă calitate, alimentare cu apă.

Avantajele utilizării cabina cu grup sanitar modular

  Grupuri sanitare modulare sunt unități care satisfac toate cerințele utilizării. Sunt grupuri sanitare modulare pentru confortul fiecărui angajat sau fiecărei persoane care va utiliza cabina WC. Grupuri sanitare modulare și cabine WC ecologice pret sunt o soluție rapidă și curată pentru igienă și creează o instalație confortabilă care folosește apă proaspătă în loc de substanțe chimice dure. Fiecare modul poate fi configurat în funcție de nevoile dvs., poate fi disponibil într-o varietate de dimensiuni și poate include toalete, cabine, dușuri și chiuvete. Datorită conexiunilor și racordurilor, vă puteți bucura de apă proaspătă în fiecare instalație sanitară. Deci, utilizarea substanțelor chimice este inutilă. Grupuri sanitare modulare pot fi utilizate atât ca toalete simple, dar și ca facilități sanitare pentru mai multe persoane.

  În plus față de toalete, pisoare și chiuvete de mână cu funcții de economisire a energiei, zonele sanitare au și dușuri cu cazane de apă caldă, huse de pardoseală rezistente la abraziune, oglinzi metalice rezistente la spargere, dozatoare de săpun și multe altele. În funcție de cerințele dvs., puteți crea singur instalația sanitară. În funcție de necesități, aveți opțiunea de a vă proiecta individual instalațiile sanitare. Fie că este vorba de o singură toaletă sau de o întreagă instalație sanitară pentru un eveniment muzical, avem soluția potrivită pentru dvs. și ne putem baza pe mulți ani de experiență. Grupuri sanitare modulare sunt ideale pentru facilitățile sanitare. De asemenea, le oferim în combinație cu cabina WC. De asemenea, puteți închiria diferitele cabine sanitare și de toaletă și vi se pot livra facilitățile sanitare la fața locului, astfel încât nimic să nu împiedice utilizarea lor imediat. Gestionarea noastră profesională a pieselor de schimb garantează livrarea rapidă a accesoriilor și pieselor de schimb, care sunt disponibile de ani de zile. Înlocuirea pieselor uzate sau adaptarea instalațiilor sanitare existente.

La Cabine Containere găsești cabine WC ecologice pret foarte accesibil

  Cabine WC ecologice pret foarte accesibil pentru un eveniment cu adevărat mare? Nu vă faceți griji, avem cabine portabile de vânzare care vor preveni cu succes supraaglomerarea chiar și atunci când trecerea vizitatorilor crește de la oră la oră la un număr neașteptat de mare de persoane. Pe lângă cabina WC portabile cu echipament sanitar complete, oferim și grupuri sanitare modulare, care pot fi foarte practice la festivaluri mari și întruniri similare. Împreună cu cabine portabile sanitare, vă putem echipa cu alte obiecte modulare necesare, cum ar fi birouri modulare, cabine de pază depozite de șantier și chioșcuri pentru gustări - oferim tot suportul unității pentru un eveniment organizat fără cusur. La noi găsiți cabine WC ecologice pret accesibil, trebuie doar să ne cereți o cotație. Furnizarea de facilități de toaletă curate, bine întreținute pentru locurile de muncă și clădirile publice nu a fost niciodată mai importantă.

  Toaletele care sunt igienic curate prin design vor reduce sarcina de curățare a managerilor de facilități și vor crea un spațiu plăcut pentru utilizatorii finali și iată doar câteva modalități de a garanta că toaletele rămân curate și curate. Spălarea regulată a mâinilor este un pas simplu pe care îl putem face cu toții pentru a reduce la minimum răspândirii virușilor. Cu un design atent pentru toaletă, menținerea facilităților igienice curate pentru toți utilizatorii este simplă. Așa cum este cazul altor tipuri de clădiri modulare, cabina WC are un proces de fabricație standardizat care are loc de obicei la șantierul companiei, mai degrabă decât la adresa de livrare. Cabinele portabile sanitare din gama noastră pot fi produse de la zero pentru a satisface produsul final în doar câteva zile. Folosim diferite materiale - oțel, fibră de sticlă și chiar lemn, astfel încât cabina cu grup sanitar să se potrivească cu calitatea construcției.