Container santier

Solutii containere standard pentru santiere

Containerele 2.40×6.00 m se pot realiza in functie de tipul de utilizare, ca solutii cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje.

Containerele sunt produsele preferate pentru a fi folosite in proiectele de infrastructura sau ale marilor constructii dar pot fi de asemenea utilizate in diverse scopuri. Se pot ealiza la cerere in functie de tipul de utilizare optiuni pentru solutii cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje.

Containerele sunt structuri usor de transportat si montat. In funcție de  nevoia clientului, tipul si locul de utilizare se pot realiza modele cu panouri demontabil sau ansambluri de containere.

Sistemele de containere tip birouri reusesc sa suplineasca toate serviciile necesare unei buni organizari de santier, oferind pe langa solutiile de tip dormitor, sala de mese, zone sociale, birouri, WC si dus, si case tip container ce reprezinta o varianta ideala ca solutie de locuit. Solutiile bazate pe containere, pe langa oferta standard, pot fi personalizate in functie de nevoile si creativitatea clientului.

In cazul campusurilor de santiere pot fi oferite modele compuse din unul sau mai multe containere standard conectate.

Se utilizeaza ca si solutie industriala rapida si practica in ansambluri de containere cu un singur nivel sau suprapuse la organizarile de santier pentru lucratori . In afara de planurile standard, containerele sunt realizate si conform schitelor dorite de catre beneficiari.

Container dormitor

Solutii containere dormitor

Containerele dormitor sunt constructii modulare practice, folosite cu preponderenta la constructii, centrale de beton, zone militare, fabrici, mine etc. La cerere se pot realiza in functie de tipul de utilizare, solutii cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje conform necesitatii clientului.

Containerele sunt structuri usor de transportat si practic de montat. In functie de  nevoia clientului, tipul si locul de utilizare si se pot realiza in ansambluri de containere.

Containere Sali de mese

Solutii containere sali de mese

Containerele sali de mese sunt solutiile preferate pentru nevoia de mobilizare umana precum organizarile de santiere de la marile proiecte de constructii. Proiectele sunt realizate respectand conditiile de igiena si sunt in general compuse din cantina, zona de spalat vase si zona de chiuvete.

Pentru diferite proiecte, pe langa oferta standard de containere, se pot realiza si proiecte personalizate in functie de nevoia clientului. In zonele de campusuri sau pe santiere se pot realiza chiar si structuri supraetajate prin imbinarea mai multor containere. La cerere se pot realiza in functie de tipul de utilizare, solutii cu 1 etaj, cu 2 etaje sau cu 3 etaje. Containere sunt structuri usor de transportat si practic de montat.