Cabina de paza

Solutii cabine si containere de securitate

Cabinele Hebo comercializate atat in tara cat si in strainatate, sunt realizate folosind tehnologia de otel zincat. HeboRom este printre pionierii din acest sector atat pe piata interna cat si pe cea internationala, producand cabine din carcasa de otel si sisteme de panouri de tip sandwich beneficiind de aportul masinilor, echipamentelor si tehnologiilor de ultima generatie si astfel realizeaza cabine ce pot fi mutate usor, curatate usor si greutate redusa.

Produsele noastre, proiectate folosind panouri , raspund cerintelor clientilor nostri, bifand criterii de baza cum ar fi: ecologice, de calitate superioara, cu proprietati superioare de izolare, productie si asamblare mai rapida dar si economice.

Cabinele noastre pot fi utilizate ca si cabine de securitate sau cabine de siguranta si control, cabine de garda pentru birouri, dominii militare, cabine de paza si protectie in orice punct al nevoilor sectorului public sau privat.

In centrele orasului servesc mai multor nevoi, cum ar fi puncte de control, cabine de informare, chioscuri de vanzari, cabine wc-dusuri pentru utilizare pblica. Pot fi folosite, de asemenea, ca si cabina de schimb in parcuri, targuri si zone de plaja sau cabina de politie si protective, si paza, fiind concepute pentru a raspunde tuturor nevoilor. Cele mai des intalnite motive pentru utilizarea acestor cabine este ca ele sunt practice si economice, pot fi relocate cu mare usurinta, sunt potrivite cu orice design arhitectural pentru a fi amplasate.

Cabinele sunt fabricate din profile de otel zincat, iar plafoanele si profilele de baza sunt produse cu tehnologia StructureRobot; sistemul se formeaza prin combinatia coltarelor mobile, profile C – U, imbinari filetate cu suruburi. Exteriorul si interiorul este format din tabla de tip COIL COATING sub forma de panouri sandwich iar instalatia electrica este cu protectie la foc (elementele caracteristice ale cablurilor cu protectie la foc se furnizeaza odata cu solicitarea )

In procesul de productie se folosesc bolturile si sistemul de piulite, pentru imbinari fiind exclusa sudura . Constructia formata din îmbinari nesudate devine mai rezistenta.
Cabinele din panouri de tip Sandwich ofera solutii potrivite pentru clienti prin aplicarea culorii si dimensiunilor dorite. Atat aspectul estetic cat si constructia robusta sunt potrivite pentru utilizarea multifunctionala. Pot fi relocate cu usurinta datorita stalpilor pentru macara ascunsi in coltare. Demontarea nu este necesara pentru a fi relocate. Sunt rezistente la conditiile meteorologice exterioare, cum ar fi praf, zapada, ploaie, vant … si beneficiaza de proprietatea de etansare.

Avantajele cabinelor de paza

  • Usor de relocat
  • Usor de curatat
  • Greutate redusa
  • Nu dauneaza mediului inconjurator
  • Calitate superioara
  • Izolatie profesionala
  • Productie rapida
  • Montare-demontare rapida
  • Economica
Compania Cabine Containere International, infiintata in 2001 este distribuitor autorizat in Romania pentru cabine modulare, case din materiale prefabricate, cabine de fibrocement si altetipuri de containere de locuit. Compania are ca principal obiect de activitate realizarea de constructii prefabricate, case prefabricate,diferite tipuride containere si cabine de paza.

Mentineti securitatea si protectia cu o Cabina de Paza / Container

  Cabina de paza de la firma Cabine Containere joacă un rol semnificativ în menținerea securității fiecărei firme, dar oferă și protecție angajaților. Cabine Containere, cu o vechime pe piața producătorilor, joacă un rol semnificativ în furnizarea de cabine paza pentru diferite instituții publice și private, aeroporturi, industrie privată, comercială, industrială, guvernamentală. Deoarece cabina de paza este construită pentru a rezista la ani de abuz fizic și de mediu, ele reprezintă alegerea cea mai bună atunci când se aleg cabine paza, adăposturi pentru angajați, puncte de control perimetral, cabine de inspecție sau de supraveghere. Vă putem personaliza cabina de paza sau adăpostul din aluminiu dintr-o listă extinsă de opțiuni care vă sunt disponibile. Oferiți-ne doar designul pentru cabine de paza dorite și prin intermediul unui serviciu prompt și amabil, sfaturile de experiență vă vom transforma, grație anilor de experiență, o realitate. Folosim o construcție predefinită din aluminiu alb pentru cabine și adăposturi prefabricate. Utilizarea construcției din aluminiu oferă multe avantaje.

  Are un design de stand din aluminiu, care este construit pentru a face față rafalelor de vânt de mare viteză. Aluminiu generează în mod natural un strat protector de oxid, ceea ce înseamnă că nu este necesară vopsirea. Utilizarea construcției din aluminiu este benefică, deoarece materialul din aluminiu nu ruginește sau nu se deteriorează în condiții de vreme urâtă. Ploaia și zăpada își păstrează integritatea structurală chiar și în condiții de temperatură scăzută, ceea ce înseamnă că este cea mai bună alegere pentru climă mai rece. Construcția pentru cabina de paza este ușor de curățat și întreținut. Cabina de paza este o soluție pentru a proteja intrarea în zonele cu risc ridicat, cum ar fi baze militare, închisori, cazărmi, rafinării, stații de producere a energiei electrice, bănci, stadioane, aeroporturi, gări și metrou. Cabina de paza este nucleul întregului sistem de securitate.

Cabina de paza este soluția pentru siguranța personalului

  Cabina de paza are același scop ca acum câteva secole, designul și funcționalitatea sunt total diferite. Deoarece tipul și nivelul amenințărilor la adresa întreprinderilor, complexelor de locuințe, închisorilor, clădirilor guvernamentale, aeroporturilor și a altor facilități s-au schimbat, cabine de paza prefabricată nu sunt doar echipate de personal înalt calificat, ci sunt și dotate cu tehnologii moderne de securitate de ultimă oră, dar și accesorii pentru confortul angajaților. De obicei, cabina paza fibra de sticla este amplasată la intrarea într-o instituție unei facilități unde servește ca punct de control, nu doar ca securitate, ci și pentru a monitoriza și menține controlul. Cel mai mare beneficiu pentru cabina paza fibra de sticla este securitatea sporită. De fapt, doar a avea o casă de pază portabilă pe proprietate poate ajuta la descurajarea activităților de infracționalitate.

  Personalul dvs. se va simți mai în siguranță la intrarea în proprietate, deoarece poate fi monitorizarea este mai eficientă. Portabilitatea este importantă atunci când încercați să planificați un aspect. Cabinele de pază construite cu panou sunt toate clădiri modulare pre-asamblate. Aceasta înseamnă că cabina de paza poate fi mutată pe măsură ce nevoile tale se schimbă. Un alt beneficiu major pentru utilizarea unei cabina paza fibra de sticla este că nu se face mizerie atunci când este adusă. Vine asamblată, iar montarea ei se realizează destul de repede. Cabina de paza este asamblată de profesioniști în unitatea lor și apoi expediate direct la locul unde urmează să fie așezată. Pentru a primi un răspuns la întrebarea cat costa o cabina de paza, trebuie să știți foarte clar la ce anume o să o folosiți, care este destinația ei finală, deoarece trebuie să știi câți oameni vor sta într-o cabina paza fibra de sticla. Materialele din care este realizată cabina de paza sunt de cea mai bună calitate.

Avantajele folosirii unei cabine paza pentru diferite afaceri

  Cabine de paza sunt gândite special pentru a asigura siguranța personalului care se ocupă de paza clădirilor. Securitatea este una dintre cele mai importante părți ale conducerii unei afaceri. Oferă un sentiment de control asupra persoanelor de pe proprietatea dvs. Veți putea să-i observați pe cei care lucrează de la monitoare sau pur și simplu să aibă un mijloc de a verifica oamenii în zonă. O cabina paza fibra de sticla modulară este un plus excelent pentru orice proprietate, deoarece adaugă un nivel de profesionalism și servește o funcție foarte practică. Există multe tipuri de companii care ar putea beneficia de o cabina paza fibra de sticla personalizată construită special pentru ei. Birourile corporative vor avea un loc de securitate pentru a vizualiza monitoarele și a răspunde la situații de urgență.

  Acest lucru poate fi util în special în clădirile mai mari care au foarte mulți angajați, iar monitorizare persoanelor care intra și ies din clădire, a persoanelor care vin la întâlnirile de afaceri, a personalului care se ocupă cu curățenia și buna funcționare a activităților. Șantierele de construcții se pot asigura că toți cei care intră în proprietate ar trebui să fie acolo. Acest lucru ajută la menținerea proiectelor secrete și la locul de muncă mai sigur. Proprietarii de fabrici și depozite pot fi siguri știind că inventarul lor este supravegheat folosind cabina de paza. Locurile publice, cum ar fi parcurile, pot avea o zonă dedicată unde oaspeții pot solicita asistență în caz de necesitate. Această zonă poate servi și ca o casă de bilete. Cabina de paza a afacerii dvs. va servi drept un punct de observație excelent sau vă va oferi un loc în care echipa dvs. de securitate să opereze. Deoarece veți putea îmbunătăți securitatea, o incintă pentru baracă poate fi o investiție excelentă.