Constructii prefabricate

Construcţiile noastre prefabricate aşa cum pot fi desfăşurate pe un etaj, pot de asemenea să fie desfăşurate pe două sau trei etaje, sunt fabricate şi montate cu detaliile Sistemului Panel Sandvich sau Sistemul de Panouri Cadru. În cazul clădirilor prefabricate pentru birouri unde se utilizează panouri standard 1250×2500 mm, la cerere, înălţimea etajului poate să atingă 3000mm, 3500 mm.

Clădirile prefabricate produse modular pot fi fabricate într-o mare varietate de m2la dimensiunea şi desgin-ul dorit. Pe lângă proiectele standard, în cazul existenţei unei cereri din partea unui client diferit se oferă soluţii speciale din partea personalului tehnic format din arhitecţi şi ingineri. Pentru fiecare clădire, în conformitate cu caracteristicile climaterice al zonei în care urmează să fie amplasată, se efectuează calcule statice avându-se în vedere încărcătura de zăpadă şi a vântului.

Datorită posibilităţilor de fabricare în termen scurt şi a montajului rapid, totodată a caracteristicii de montare şi demontare în repetate rânduri, reprezintă cele mai importante motive pentru care sunt preferate aceste structuri.

Construcţiile prefabricate uşoare cu pre-fabricare se vor monta pe o fundaţie din beton pregătită în prealabil. Sistemul fiind bazat pe construcţiile din oţel, cel mai mare avantaj al construcţiilor prefabricate îl constituie faptul că sunt uşoare şi rezistente la cutremur.

Clădirile prefabricate vor putea fi livrate atât dotate cu instalaţie electrică, instalaţie sanitară, vopsite şi cu geamuri, cât şi fără instalaţie electrică, instalaţie sanitară, nevopsite şi fără geamuri. Toate materialele pe care le utilizăm sunt certificate TSE iar multe dintre acestea certificate ISO9001. Materiile prime pe care le folosim corespund normelor TSE şi DIN.

Datorită faptului că materialul fibercement utilizat la placarea panourilor suprafeţelor exterioare şi de interior ale clădirii este din clasa A1 – ignifug, este un material pentru care se optează în mod special. Panourile se utilizează astfel; suprafeţele exterioare placate cu tablă/fibercement, suprafeţele din interior cu fibercement / pet. Toate instalaţiile vor fi proiectate opţional sub tencuială (îngropat) sau pe tencuială (la suprafaţă).

Panourile fibercement/marca HEKIMBOARD pe care le folosim ca şi material de placare al fronturilor exterioare, interioare, tavanului şi etajului mezanin al construcţiilor prefabricate şi containere conţin ciment, silicat şi fibre de celuloză, fiind fabricate sub înaltă presiune şi uscare în cuptor la temperaturi ridicate. Prin această metodă este împiedicată deformarea panourilor datorată condiţiilor climatice şi diferenţelor de temperatură.

Livrarea produselor poate fi realizată cu camionul, TIR-ul, vaporul, containere de marfă, trenul sau aeronavele cargo. La încărcarea şi descărcarea construcţiilor în sistemul panel cu panouri Fibercement nu este necesară utilizarea macaralei. La clădirile Tip cu bolţi Fibercement şi clădirile cu sistem metalic cu panouri din tablă este necesară utilizarea macaralei. În cazul producţiilor pentru străinătate materialele sunt ambalate în conformitate cu normele de ambalare şi de transport internaţional.

structura-contructie-prefabricate

Structura Constructie prefabricate

Casa din structura de otel, orasul Zalau

Casa din structura de otel, orasul Zalau

Pensiune din Belgia

Pensiune Belgia

Policlinica Craiova

Policlinica Craiova