Container de birou

Containerul Flatpack reprezinta forma de ambalare pentru un transport eficientizat in care toate componentele sunt separate, inclusiv sasiul inferior si superior, panourile perete, panourile pentru usi-pereti, coloanele de stalpi. Pentru sistemul de productie al containerelor demontabile folosim panourile de tip sandwich. Cele mai importante avantaje ale acestui sistem sunt transportul, productia intr-un timp scurt si montajul rapid.

Folosirea unui sistem de impachetare special protejeaza in timpul transportului materialele de orice fel de deteriorare si ajuta la protejarea produsului. Montajul containerului birou pe santier sau orice alta locatie se realizeaza rapid, iar produsul poate fi dat în folosinta intr-un timp scurt.

HeboRom este in fruntea producatorilor de containere de acest gen. Containerele trimise in peste 60 de tari sub marca Hebo, au primit nota maxima din partea clientilor atat pentru pret cat si pentru calitate . Un alt factor diferentiator vis a vis de competitorii din piata il reprezinta faptul ca se pot realiza proiecte la comanda care sa raspunda exact nevoilor clientului, iar noi dispunem de resursele si tehnologia necesara in acest sens.

Pe langa faptul ca aceste containere pot fi diversificate pentru a raspunde diferitelor nevoi, la fel de important este faptul ca produsele sa ajunga la client in cel mai practic si ergonomic mod. HeboRom a dezvoltat in acest sens diverse metode de productie si incarcare pentru transport. Astfel, un container poate fi livrat catre clientul final demontat sau in sistem flatpack, sub forma de profile demontate. Containerele pot fi livrate foarte usor atat in cele mai indepartate colturi ale tarii cat si in strainatate. De exemplu, 10 bucati de containere, avand dimensiunea de 240×600 cm, necompartimentat, pot fi trimise oriunde in lume sub forma unui singur pachet intr-un container 40 FT HC. In acest fel, rezulta o economie importanta in costul de transport si rapiditate in montaj.

HeboRom constituie o garantie suplimentara pentru clienti in serviciile post vanzare. In acest context, clientii HeboRom apeleaza cu incredere intr-o structura corporativa care garanteaza solutionarea imediata a problemelor aparute in situatii dificile.

Modalitate de constructie a containerelor realizate de compania noastra a ajuns sa standardizeze caietele de sarcini la licitatiile organizate in diferite zone ale globului. Astfel, produsele noastre sunt la fel de cautate atat in tara cat si in strainatate, în zonele intens dezvoltate.

Containerele birou – produse demontabile sau conectate – sunt constructii ce ofera posibilitatea unui transport si montaj usor.